top of page

The Full Story

About

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

Kuka?

Olen Henri Christensen, dronepilotti, valo- ja videokuvaaja sekä sosiaalisen median tuottaja. Missioni on tuoda esiin luonnon kauneutta lintuperspektiivistä.

scandinavian aerial image

Kustannustehokkuus

Pienyrittäjänä pystyn tarjoamaan kustannustehokkaasti, mutta kuitenkin laajalla skaalalla erilaisia mediapalveluja niin yksityishenkilöille kuin isoille yrityksille. Tarjoan palveluja myös freelancerina markkina- ja viestintätoimistoille.

Ainutlaatuisuus

Kuva- ja videopankkini perustuu ainutlaatuisuuteen. Se poikkeaa suurten valo- ja videokuvapankkien tarjonnasta siten että jokainen kuva ja video on mahdollistaa ostaa kokonaan omaksi. Omaksi ostettu kuva tai video poistuu pankista eikä sitä voi kukaan ostaa uudelleen. Voit olla varma että kenelläkään muulla ei ole käytössä samaa kuvaa tai videota.

Turvallisuus

Droonien lennättämisessä ollaan siirtymässä koko EU:n alueella tarkempaan valvontaan turvallisen ilmatilan takaamisen vuoksi. SCAI:n dronetoiminta on rekisteröityä ja TRAFICOM:in vaatimusten mukaista, ammattimaista UAS-toimintaa.

Kokemus

Professional drone pilot with a good eye for cinematic aerial photos and videos. I have 250 hours of operated flights, over 1000 flight times, a total distance covered of 5000km, and over 8 million experience points on DJI flight app.

bottom of page