The Full Story

About

Yrityksen tiedot

Osoite: Ilmalankatu 6 B 20, 00240 Helsinki, Finland.

Y-tunnus: 3140950-3

Puhelin: 0407210640

Sähköposti: henri.christensen@scai.fi

kuva- ja videopankin ohjeet

Digitaalisten tuotteiden toimitus: Maksun jälkeen asiakkaalle lähetetään tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen linkki, josta tuote on ladattavissa 30 päivän ajan. Linkkiä ei saa jakaa eteenpäin.

Palautusoikeus: Palautusoikeus ei koske verkkokaupan digitaalisia tuotteita, jotka toimitetaan sähköisesti ja ovat ladattavissa tilauksen vahvistushetkestä alkaen. Tuotteen toimitus katsotaan alkaneeksi sillä hetkellä kun olet vastaanottanut linkin tuotteen latausta varten. Tuotteilla ei ole siis palautusoikeutta.

kuvapankin hintakategoriat & ehdot

Exclusive: Kuvaa ei ole ladattu eikä käytetty aiemmin. Ostaessasi kuvan kuva poistuu valikoimasta eikä kenellekään muulla ole samaa kuvaa. JPEG-tiedoston lisäksi kuva lähetetään alkuperäisessä RAW-muodossa maksun yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Kuvan käyttö mahdollista kaikissa mainonnan kanavissa loputtomalle yleisömäärälle. Rajaton muokkaus. Kuvaa ei saa välittää eteenpäin. Tekijänoikeus pysyy kuvaajalla.

Business: Kuvan on ladannut useampi käyttäjä. Kuva ei poistu valikoimasta. JPEG-tiedoston lisäksi kuva lähetetään alkuperäisessä RAW-muodossa. Kuvan käyttö mahdollista kaikissa mainonnan kanavissa loputtomalle yleisömäärälle. Rajaton muokkaus. Kuvaa ei saa välittää eteenpäin. Tekijänoikeus pysyy kuvaajalla.

Light: Kuvan on ladannut useampi käyttäjä. Kuva ei poistu valikoimasta. Kuva vain JPEG-muodossa. Kuvan käyttö mahdollista vain WEB-, SOME-mainonnassa ja omassa käytössä. Vain perusmuokkaus. Kuvaa ei saa välittää eteenpäin. Tekijänoikeus pysyy kuvaajalla.

 

kuvapankin hintakategoriat & ehdot

Exclusive: Videota ei ole ladattu eikä käytetty aiemmin. Ostaessasi videon, video poistuu valikoimasta eikä kenellekään muulla ole samaa videota. 1080p (HD) resoluution lisäksi video lähetetään suurimmassa mahdollisessa resoluutiossa (4K tai 2.7K). Videon käyttö mahdollista kaikissa mainonnan kanavissa loputtomalle yleisömäärälle. Rajaton muokkaus. Videota ei saa välittää eteenpäin. Tekijänoikeus pysyy kuvaajalla.

Business: Videon on ladannut useampi käyttäjä. Video ei poistu valikoimasta. 1080p (HD) resoluution lisäksi video lähetetään suurimmassa mahdollisessa resoluutiossa (4K tai 2.7K). Videon käyttö mahdollista kaikissa mainonnan kanavissa loputtomalle yleisömäärälle. Rajaton muokkaus. Videota ei saa välittää eteenpäin. Tekijänoikeus pysyy kuvaajalla.

Light: Videon on ladannut useampi käyttäjä. Video ei poistu valikoimasta. Kuva vain 1080p (HD) resoluutiolla. Videon käyttö mahdollista vain WEB-, SOME-mainonnassa ja omassa käytössä. Vain perusmuokkaus. Videota ei saa välittää eteenpäin. Tekijänoikeus pysyy kuvaajalla.