top of page

The Full Story

About

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

Kuka?

Olen Henri Christensen, dronepilotti, valo- ja videokuvaaja sekä sosiaalisen median tuottaja. Missioni on tuoda esiin luonnon kauneutta lintuperspektiivistä.

kuvapankki

Exclusive: Kuvaa ei ole ladattu eikä käytetty aiemmin. Ostaessasi kuvan kuva poistuu valikoimasta eikä kenellekään muulla ole samaa kuvaa. JPEG-tiedoston lisäksi kuva lähetetään alkuperäisessä RAW-muodossa. Kuvan käyttö mahdollista kaikissa mainonnan kanavissa loputtomalle yleisömäärälle. Rajaton muokkaus.

Business: Kuvan on ladannut useampi käyttäjä. Kuva ei poistu valikoimasta. JPEG-tiedoston lisäksi kuva lähetetään alkuperäisessä RAW-muodossa. Kuvan käyttö mahdollista kaikissa mainonnan kanavissa loputtomalle yleisömäärälle. Rajaton muokkaus.

Light: Kuvan on ladannut useampi käyttäjä. Kuva ei poistu valikoimasta. Kuva vain JPEG-muodossa. Kuvan käyttö mahdollista vain WEB-, SOME-mainonnassa ja omassa käytössä. Vain perusmuokkaus.

 

VIDEOPANKKI

Exclusive: Videota ei ole ladattu eikä käytetty aiemmin. Ostaessasi videon, video poistuu valikoimasta eikä kenellekään muulla ole samaa videota. 1080p (HD) resoluution lisäksi video lähetetään suurimmassa mahdollisessa resoluutiossa (4K tai 2.7K). Videon käyttö mahdollista kaikissa mainonnan kanavissa loputtomalle yleisömäärälle. Rajaton muokkaus.

Business: Videon on ladannut useampi käyttäjä. Video ei poistu valikoimasta. 1080p (HD) resoluution lisäksi video lähetetään suurimmassa mahdollisessa resoluutiossa (4K tai 2.7K). Videon käyttö mahdollista kaikissa mainonnan kanavissa loputtomalle yleisömäärälle. Rajaton muokkaus.

Light: Videon on ladannut useampi käyttäjä. Video ei poistu valikoimasta. Kuva vain 1080p (HD) resoluutiolla. Videon käyttö mahdollista vain WEB-, SOME-mainonnassa ja omassa käytössä. Vain perusmuokkaus.

 

Kokemus

Professional drone pilot with a good eye for cinematic aerial photos and videos. I have 250 hours of operated flights, over 1000 flight times, a total distance covered of 5000km, and over 8 million experience points on DJI flight app.

bottom of page